0 Продукталв.0.00

   Нямате артикули в количката.

   За нас

   Просто казано. Приличаме си с вас. Имаме набитото око на автомобилен ентусиаст. Следваме спортната извивка на автомобилния дизайн.

   Тунингът ни е страст, емоция, стил, хоби също. Имаме и инженерен опит с материали и части, което не е шега работа, защото първите артикули, които си монтирахме на колите ни (като тийнейджъри), се напукаха бързо, разлепиха се, разтопиха се от висока температура, падна им бързо боята, появиха се люспи и подобни, никакъв силикон, кит, шлайф и дюбел не ги спаси!

   Затова и не правим компромис с качеството!

   Например за нас: ПАСВАНЕ на броня или решетка ОТДАВНА означава само едно – монтиране по конструктивния за профила на автомобила  (професионалния), а не любителско – домашния начин. Означава да отговаря плътно, точно и перфектно, без да се установява, познава разлика при ВИЗУАЛЕН тест!

   А за пластмаси и производни може да напишем дипломна работа…

   С една дума и пак за нас: RS, S Line ЕКСТЕРИОР означава RS, S Line, a не – нагласям или подправям, представяйки си RS, S Line 🙂

   Имаме си и склад, пращаме днес – получавате и монтирате утре, при това на най-добрата цена!!!

   Имаме си и директна връзка с Made in Taiwan на фабричен печат, не просто някакъв производител, а високотехнологична фабрика, всъщност ние сме й дистрибутор за България, и всъщност тя е само една 🙂

   Искаме да работим с вас и да ви дадем най-добрата цена плюс качество!

   Лек и безавариен път!

   @ a-tuning.bg team